WPF Diagrams forum

This forum is read-only

This forum has been locked and is no longer accepting new posts. If you have a support query regarding this product please email us at support@mindscape.co.nz

Feature requests
sticky thread Feature requests
Threads
thread Connection line unexpected behaviour
Last post by VidarDK about 3 years ago
2 replies
thread System.Windows.Data Error: 4 : Cannot find source for binding with reference ...
Last post by Jason about 3 years ago
10 replies
thread Automatic layout with MVVM and DataTemplates
Last post by Jason about 3 years ago
1 reply
thread Updated Data of the connections do not updated automaticllay
Last post by xiaochu about 3 years ago
2 replies
thread How do I display the name under the node
Last post by xiaochu about 3 years ago
6 replies
thread problem when moving the duplicated nodes and connections
Last post by xiaochu about 3 years ago
2 replies
thread ConnectionLineStyle bug?
Last post by VidarDK about 3 years ago
2 replies
thread Layout problems when adding nodes
Last post by Jason about 3 years ago
8 replies
thread how to display name for each shape?
Last post by Jason about 3 years ago
1 reply
thread I need your help, what causes the problem?
Last post by Jason about 3 years ago
9 replies
thread Text in ConnectionPointThumb
Last post by Jason about 3 years ago
1 reply
thread NodeContentTemplateSelector not being called
Last post by Jason about 3 years ago
2 replies
thread multiple connection styles at the same time
Last post by Jason about 3 years ago
2 replies
thread HitTest for custom node
Last post by xiaochu about 3 years ago
4 replies
thread Fast delete of many nodes causes an exception
Last post by Jason about 3 years ago
2 replies
thread Node deleted but still shown in the DiagramSurface
Last post by xiaochu about 3 years ago
2 replies
thread Smart Scrolling for new connections and toolbox items does not work
Last post by Markus.Rennings about 3 years ago
5 replies
thread why connections are not selected
Last post by xiaochu about 3 years ago
2 replies
thread Exception raised when diagram loaded
Last post by Jason about 3 years ago
15 replies
thread unexpected bounds change event
Last post by Jason about 3 years ago
3 replies
thread Questions about connections and nodes
Last post by Jason about 3 years ago
5 replies
thread Error on custom node serialization
Last post by xiaochu about 3 years ago
7 replies
thread DiagramElements
Last post by VidarDK about 3 years ago
4 replies
thread Empty context menu
Last post by shuraz about 3 years ago
2 replies
thread Connection bridge ignore
Last post by VidarDK about 3 years ago
2 replies